ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΤΕΧΝΟΥΡΓΕΙΟ

ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΤΕΧΝΟΥΡΓΕΙΟ

   Το Τεχνουργείο έχει αρχίσει από το 2003 κύκλους θεατρικών εργαστηρίων. Κάθε κύκλος προσεγγίζει διαφορετικό θεατρικό άξονα και λειτουργεί ...

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΡΕΛΑΣ












Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010
ΚΕΙΜΕΝΑ(συγγραφείς):
Μαργαρίτα Καραπάνου, Μάρω Βαμβουνάκη, Μάριος Ποντίκας, Ευγένιος Ο΄Νηλ, Τένεσι Ουίλλιαμς, Αλεξάντρο Κασσόνα, Ζαν ντε Χάρτογκ, Ντάριο Φο, Χάινε Μύλερ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Συντονισμός-Διδασκαλία κειμένων: Νάντια Ευαγγελινού
Ερμηνεία κειμένων (κατά σειρά εμφανίσεως): Δέσποινα Λύρα
Έμιλυ Παπουτσή Λαμπρινός Καμπίνο Ευγενία Λιόντου
ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ
Στόχος αυτής της παράστασης (προϊόν θεατρικού εργαστηρίου) είναι να μοιραστούμε μαζί σας κάτι από την εμπειρία μας, κάτι από εμάς τους ίδιους: "Ιστορίες καθημερινής τρέλλας" που μπορεί να βιώσατε- κατά έναν τρόπο- και εσείς στις συμπληγάδες της σύγχρονης ζωής.
Στην παράσταση θα δείτε πρόσωπα που ταλανίζονται στη σχέση τους με τον εαυτό τους, με τον κόσμο γύρω τους, με τα πάθη τους, με τις συγκρούσεις τους, με τα συναισθήματά τους, με το νόημα της ζωής τους.
Εμείς, ως θεατρική ομάδα, αλλά κι ως group therapy (ομάδα θεραπείας ) συναντηθήκαμε μαζί τους και προσπαθήσαμε να διερευνήσουμε, να επανεξετάσουμε και -ίσως- να επαληθεύσουμε κάποια διλήμματα, ερωτήματα, ανησυχίες και αγωνίες δικές τους αλλά και δικές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: