ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΤΕΧΝΟΥΡΓΕΙΟ

ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΤΕΧΝΟΥΡΓΕΙΟ

   Το Τεχνουργείο έχει αρχίσει από το 2003 κύκλους θεατρικών εργαστηρίων. Κάθε κύκλος προσεγγίζει διαφορετικό θεατρικό άξονα και λειτουργεί ...

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ 2ο τμήμα ενηλίκων Παρασκευή 19 Σάββατο 20 Μάη ώρα 9 μμ

ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ της Χρ. Σπηλιώτη



   Δυο ζωές που ξεκινάνε μαζί ένα ταξίδι από την παιδική ηλικία ως τα γεράματα με πλούσιες αποσκευές γεμάτες πόθο, έρωτα, επιθυμία, συγκινήσεις, αλλά και αποτυχίες, ζήλιες απογοητεύσεις, ακρωτηριασμένες σχέσεις και πίκρες.





Ένα ταξίδι μακρινό με γέλιο και δάκρυ όπως κάθε μεγάλη διαδρομή που ταυτίζεται με την ίδια τη ζωή.






Παίζουν
Α΄ζευγάρι :Κατερίνα Παπαγεωργίου   -   Μαριάννα Τζάφου

Β΄ζευγάρι : Κωνσταντίνα Ξενίδου- Αναστασία Μπούσιου

Γ΄ζευγάρι  :Άννα Σάββα – Σμαράγδα Κρητικοπούλου

Δ΄ζευγάρι : Μαρία Καδεμίδου -Αλεξία Μελαχροινού


Συντονισμός επιμέλεια : Στ. Καλφόπουλος , Χρ. Τσιγκαλίδα


   H Χρύσα Σπηλιώτη γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου και εργάζεται ως ηθοποιός στο θέατρο και την τηλεόραση. Πρωτοπαρουσιάστηκε ως θεατρική συγγραφέας με το "Ποιος ανακάλυψε την Αμερική;"  και έχει παιχτεί σχεδόν σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, όπως επίσης και στην ομογένεια της Αστόρια στη Νέα Υόρκη.
    Το 2004 το έργο εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Διεθνές Ινστιτούτο Θεάτρου στην Κροατία και έχει μεταφραστεί σε έξι γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, πολωνικά, πορτογαλικά και κροατικά).
    Άλλα έργα της που έχουν παρουσιαστεί σε θεατρικές σκηνές είναι το "Σκοτσέζικο Ντους", το "Αγκά-σφι και φι" και ο μονόλογος "Με διαφορά στήθους". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: